Team

 Mikaël Schilling

Mark MeeuwenoordIk ben een jonge ondernemende student uit IJmuiden. Ik ben nu bezig met mijn opleiding commerciële economie en heb hier de kans gekregen om te ondernemen. Ik vond het idee van een eigenbedrijf heel interessant, omdat je op deze manier kan doen en laten 
wat je wilt op jou manier. Naast deze onderneming houd ik mij bezig met voetbal en wil ik er altijd gezond en verzorgd uitzien. Ik ben een hard werkende-, leid
ende- en betrouwbare speler en zal altijd degene zijn die tot het gaatje gaat. Zo kan je mij ook zien als 
ondernemer. Wanneer ik me focus op een doel zal ik alles geven om dit te bereiken. Ik doe dit door zelf veel energie te investeren en goed samen te werken met mijn partner. Daarnaast ben ik betrouwbaar en houd ik mij altijd aan mijn afspraken. 

Motorziekte 

Ik was een jaar of 16 dat mijn eerste interesse voor motoren boven het water kwam. Mijn Buurman kwam namelijk door de straat rijden met een ontzettend gave helemaal zwarte motor. Waarop ik als kind gelijk dacht ‘Wauw die moet ik ook hebben!’. Ik heb vanaf de huiskamer kunnen staren naar de motor en mij kunnen inbeelden hoe gaaf het zou zijn om op zo’n gave motor te rijden. 

 Even later hadden we een feestje in de straat en heb ik een leuk gesprek gehad met de buurman, waarin hij mij vertelde dat hij op een Yamaha MT-09 rijd. Nadat ik vertelde hoe gaaf ik zijn motor vond. Vroeg die me mee voor een rondje achterop. Je verwacht het al… Doodsbang haha. Nee hoor, het was een hele mooie ervaring en ik wist het nu zeker, ‘Ik ga mijn motorrijbewijs halen’. 

Drie en een half  jaar later was het dan ook zo ver. Ik had mijn motorrijbewijs gehaald en het broertje van de Yamaha MT-09 naar onze straat gehaald, de Yamaha MT-07 Black Edition inclusief de Akrapovic uitlaat.