Mikaël Schilling

Ik ben een jonge ondernemende student uit IJmuiden. Ik studeer nu commerciële economie aan de HVA en heb hier de kans gekregen om te ondernemen. Ik vond het idee van een eigen bedrijf altijd al heel interessant, omdat je op deze manier de vrijheid hebt om jouw ideeën op je eigen manier vorm te geven.

Naast deze onderneming ligt mijn passie bij voetbal en gezond leven. Ik ben een hardwerkende, leidende en betrouwbare speler en zal dan ook altijd degene zijn die tot het gaatje gaat. Zo kan je mij ook zien als ondernemer. Wanneer ik me focus op een doel zal ik alles geven om dit te bereiken. Ik doe dit door zelf veel energie te investeren en goed samen te werken met mijn partner. Daarnaast ben ik betrouwbaar en houd ik mij altijd aan mijn afspraken. 

Waarom ben ik gaan motorrijden?

Ik was een jaar of 16 dat mijn eerste interesse voor motoren boven water kwam. Mijn buurman kwam namelijk door de straat rijden met een ontzettend gave zwarte motor. Waardoor ik als kind gelijk dacht ‘Wauw die moet ik ook hebben!’. Ik heb vanaf de huiskamer kunnen staren naar de motor en mij kunnen inbeelden hoe gaaf het zou zijn om op zo’n motor te rijden. 

Even later hadden we een feestje in de straat en heb ik een leuk gesprek gehad met de buurman, waarin hij mij vertelde dat hij op een Yamaha MT-09 rijdt. Na het gesprek vroeg hij me mee voor een rondje achterop. En je verwacht het al… Doodsbang haha. Nee hoor, het was een hele mooie ervaring en ik wist het nu zeker, ‘Ik ga mijn motorrijbewijs halen’. 

Drie en een half  jaar later was het dan ook zo ver. Ik had mijn motorrijbewijs gehaald en het broertje van de Yamaha MT-09 naar onze straat gehaald, de Yamaha MT-07 Black Edition inclusief de Akrapovic uitlaat.