Moodlum Gear

Het begin van Moodlum Gear 

In de zomer van 2023 was ik 'Mikaël Schilling' vast besloten om mijn motorrijbewijs te behalen. Dat betekende dus ook dat ik een outfit aan moest schaffen. Nu ben ik zelf niet zo’n fan van de normale motorkleding. Ik vind het belangrijk om met veilige kleding op de motor te stappen, maar toch net even anders als de normale motorkleding.

Tegenwoordig is er al veel casual motorkleding, maar geen hoodie die bij mij in de smaak viel. Dat bracht mij op het idee om mijn eigen hoodie te gaan ontwikkelen.

Ik heb mijn idee gepitcht aan verschillende personen. Tijdens het pitchen kwam ik Mark Meeuwenoord tegen. We kwamen met elkaar in gesprek, omdat Mark de hoodie met extra bescherming ook een heel gaaf idee vond en ook wist dat hier maar weinig aanbod van was. 

Vervolgens hebben we leuke gesprekken gehad en onze ervaringen gedeeld. We merkten dat we dezelfde visie hadden ‘motorrijders het ultieme vrije gevoel geven’. Zo zijn Mark en ik dus met elkaar in zee gegaan. We willen namelijk beide een stijlvolle hoodie maken voor op de motor die daarnaast ook bescherming biedt. 

Zo hebben wij ons logo gepasseerd op 3M'en. Die staan voor Modish, Motional, Moodlum. Wij hebben er namelijk voor gezorgd dat wij een hoodie hebben ontwikkeld die comfortabel zit, er stijlvol uitziet en een echte Moodlum van je maakt. 

Nu, na heel veel Brainstorm sessies, belletjes, gesprekken, appjes en mailtjes zijn we gekomen waar we nu zijn. Onze eerste lancering beschermende hoodies onder de naam 'Moodlum Gear'. Wij kijken er ontzettend naar uit om onze Moodlum community uit te bereiden.